Høstanemone ‘Pamina’

299 kr.

Opdag skønheden med Høstanemone ‘Pamina’ og tilføj elegance til din have med dens dybtrøde blomster. Køb nu og forvandl din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203600521 Kategori:

Dyk ned i en eventyrlig have, hvor Høstanemonen ‘Pamina’ står i fuldt flor og spreder sin magi i sensommeren og efteråret. Denne betagende blomst, også kendt som Høstanemonen, vil fortrylle dig med sine dybe, mørke rosa nuancer og bringe en stemningsfuld og poetisk atmosfære til dit udendørs rum.

Med sine imponerende 80 cm i højden står Høstanemonen ‘Pamina’ majestætisk og tilføjer en sofistikeret touch til ethvert staudebed eller lyst område under træerne i din have. Dens blomster blomstrer fra august til oktober og skaber en smuk kontrast til de efterårsfarvede blade og den klare himmel. En perfekt måde at forlænge sommerens farver og skabe et visuelt smukt blikfang i din udendørs oase.

Denne storslåede høstanemone er ikke kun en fryd for øjet, men også let at dyrke og vedligeholde. Placer den i solen eller halvskyggen og lad den få lov til at udfolde sit fulde potentiale i almindelig havejord. Med en plantningstæthed på 6 pr. m2 kan du skabe en imponerende effekt og lade Høstanemonen ‘Pamina’ danse i sensommerens brise.

Giv din have en touch af elegance og eventyr med Høstanemonen ‘Pamina’. Lad dens dybe rosa blomster fortrylle dig og skabe en stemningsfuld og poetisk have, der vil glæde dig år efter år. Oplev magien ved sensommeren og efteråret med denne enestående blomst, der vil bringe glæde og skønhed til dit udendørs rum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Høstanemone ‘Pamina’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.